Detoxen met aloë vera

Wat betekent DETOX

Ontgiften, drainage, ontslakken of detoxen is de in de natuurgeneeskunde gebezigde term voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. 

Wat is het belang van ontgiften of detoxen

Hoewel het lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen en het vermogen om zich te ontdoen van gif- en afvalstoffen door de lever en de nieren, veronderstelt men in de natuurgeneeskunde dat dit ondersteund kan worden door ontgiftingstherapieën of detox dieet

Wat is het voordeel en doel van een Detox dieet

Met het Detox Dieet verwijdert u eerst alle gifstoffen uit je systeem. Deze gifstoffen zijn de verslavende chemicaliën die aanwezig zijn in de hedendaagse, bewerkte voedingsmiddelen die we dag in, dag uit in ons lichaam proppen. 

Een natuurlijke manier om uw stofwisseling te versnellen 

Terwijl de gifstoffen uit onze omgeving zich opstapelen in ons lichaam, raakt onze lever verzadigd met vetzuren en sterven essentiële cellen af. Dit vertraagt de aanmaak van gal en daardoor verteren we veel moeilijker vetten. Het gevolg daarvan is dat ons metabolisme vertraagt en dat onze ingebouwde 'gewichtscontrole' niet meer functioneert zoals het hoort. Daardoor wordt het nog moeilijker om gewicht te verliezen, zelfs als we minder eten. Deze gifstoffen verwijderen uit ons lichaam is dus de belangrijkste stap in het proces als we gewicht willen verliezen. 

Uw gezondheid opmerkelijk verbeteren 

Door de gifstoffen te verwijderen uit uw systeem zult u automatisch afslanken, maar - en dat is eigenlijk nog véél belangrijker - u zult de vitaliteit terugvinden vanuit uw jonge jaren en blaken van levenslust. 

Verhoogde energie en vitaliteit 

Uw lichaam verspilt nu al zijn energie aan het verteren en verwerken van alle gifstoffen die u dagelijks opneemt. Eens u uw lichaam daarvan bevrijdt heeft, zult u zich onnoembaar veel beter en fitter voelen. 

Waarom is aloë vera de ideale detox methode?

Aloë Vera heeft de eigenschap om lichaamsvreemde stoffen aan zich te binden waarna deze vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgescheiden. Door Aloë Vera gedurende minimaal drie maanden te drinken, reinigt en herstelt het gehele lichaam. Dat vertaalt zich in een goede darmwerking, maar ook in meer energie, een mooiere huid, beter vallend haar en sterkere nagels. 

>> Koop Aloe Vera Gel vanuit België

>> Koop Aloe Vera Gel vanuit Nederland

 

> Vind hier de 8 redenen om iedere dag aloë vera te drinken